Bredband, TV, internet och telefoni

Alla husets lägenheter har tillgång till bredband via fiberkabel. I månadsavgiften ingår ett TV-kanalutbud från Bredbandsbolaget, vilket innebär att varje lägenhetsinnehavare förutom ett basutbud på 14 kanaler väljer ytterligare åtta kanaler från Bredbandsbolagets kanalutbud. Varje lägenhet disponerar också en inspelningsbar digitalbox.

Digitalboxen kan bara användas till en TV-apparat. (Men det gamla antennuttaget är anslutet till en gemensam takantenn, som gör det möjligt att se alla de fria kanalerna digitalt även i en annan TV. Man behöver alltså inte skaffa ytterligare en box, om man har en andra TV och nöjer sig med grundutbudet till den.)

Bredbandet möjliggör givetvis också internetuppkoppling via Bredbandsbolaget, och utifrån egna önskemål om hastighet och månadskostnad kan lägenhetsinnehvarna välja abonnemang. Det finns också möjlighet att använda bredbandet för telefoni. För abonnenter som använder bredbandet för både internet och telefoni, tillhandahåller Bredbandsbolaget utan extra kostnad en router för trådlös mottagning i lägenheten.

Bredbandsbolagets kundservice

0770-777 000 alla dagar kl. 8.00–22.00